WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek - WSiP
search

    ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

    Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

    WSiP

    9788371415968

    25.5 x 19.5

    168

    miękka

    Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie

    Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie wyżywienia, żywienie człowieka chorego, zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie, najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu. W dziale Materiały do pobrania znajduje się Program nauczania dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zsz nr 512 [05].

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek - WSiP
      12,09 zł
      40,30 zł
      Taniej o: 28.21 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

      Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie ...

      Napisz swoją opinię