WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA PODRĘCZNIK 1 Tadeusz Tulibacki

ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA PODRĘCZNIK 1 Tadeusz Tulibacki - WSiP
search

    ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA PODRĘCZNIK 1 Tadeusz Tulibacki

    Tadeusz Tulibacki

    WSiP

    9788302107474

    23.5 x 16.5

    152

    miękka

    W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w

    W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
    Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA PODRĘCZNIK 1 Tadeusz Tulibacki - WSiP
      18,55 zł
      37,10 zł
      Taniej o: 18.55 zł (-50%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE TECHNIK HOTELARSTWA PODRĘCZNIK 1 Tadeusz Tulibacki

      W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.

      Napisz swoją opinię