Święta pełne okazji! 🎄

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA HOTELARSKIEGO PODRĘCZNIK TECHNIK HOTELARSTWA

PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA HOTELARSKIEGO PODRĘCZNIK TECHNIK HOTELARSTWA - WSiP
search

    PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA HOTELARSKIEGO PODRĘCZNIK TECHNIK HOTELARSTWA

    Maria Wagner, Renata Tylińska

    WSiP

    9788302146985

    24 x 17

    280

    miękka

    Poekspozycyjny

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    Koszty dostaw już od 5.99 zł

    Darmowa dostawa już od 59.99 zł

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
    Przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej.
    Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne.

    Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
    Przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej.
    Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne.
    Charakteryzuje różne rodzaje działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem.
    Uczy czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych.
    Podręcznik przygotowuje nie tylko do egzaminu zawodowego, ale także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarcza informacji przydatnych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -70%
      PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA HOTELARSKIEGO PODRĘCZNIK TECHNIK HOTELARSTWA - WSiP
      13 28 
      44,26 zł
      Taniej o: 30.98 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      Koszty dostaw już od 5.99 zł

      Darmowa dostawa już od 59.99 zł

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI PRZEDSIĘBIORSTWA HOTELARSKIEGO PODRĘCZNIK TECHNIK HOTELARSTWA

      Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
      Przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej.
      Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne.

      Napisz swoją opinię