Święta pełne okazji! 🎄
15 02 

RAMBUTAN: RECIPES FROM SRI LANKA, ACCOMPANYING THE ACCLAIMED NEW LONDON RESTAURANT

DOSTAWA ZA 0 zł!
search

    RAMBUTAN: RECIPES FROM SRI LANKA, ACCOMPANYING THE ACCLAIMED NEW LONDON RESTAURANT

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Cynthia Shanmugalingam

    Bloomsbury Publishing PLC

    9781526646576

    19 x 27

    336

    Angielski

    twarda

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    A NEW YORK TIMES TOP 10 COOKBOOK OF THE YEAR

    NAMED A BEST COOKBOOK OF THE YEAR BY BON APPETIT * FOOD52 * THE LOS ANGELES TIMES * THE DAILY HIVE

    Winner of the Fortnum & Mason Best Debut Cookbook Award 2023

    More than 80 lush Sri Lankan recipes for fresh dinners, cold drinks, and sticky sweets that prove small islands can bring big flavors

    "A true gift

    A NEW YORK TIMES TOP 10 COOKBOOK OF THE YEAR

    NAMED A BEST COOKBOOK OF THE YEAR BY BON APPETIT * FOOD52 * THE LOS ANGELES TIMES * THE DAILY HIVE

    Winner of the Fortnum & Mason Best Debut Cookbook Award 2023

    More than 80 lush Sri Lankan recipes for fresh dinners, cold drinks, and sticky sweets that prove small islands can bring big flavors

    "A true gift to anyone who reads it." -Alison Roman

    "Delicious . . . this book makes me hungry." -Yotam Ottolenghi

    "Glorious . . . like having an encouraging, enthusiastic friend with you in the kitchen as you cook." -Nigella Lawson

    Since Cynthia Shanmugalingam was a young girl, she has worked to piece together her sense of Sri Lanka, her ancestral homeland that she experienced through the wondrous flavors of her immigrant parents' kitchen in London. In Rambutan, these ingredients, methods, and tastes-combining Javanese, Malay, Indian, Arab, Portuguese, Dutch and British influences-come together to create an irresistible portrait of modern Sri Lankan cuisine.

    In more than 80 recipes, Shanmugalingam takes her favorite parts of the island's culinary tradition and adapts them to be accessible and fun for the home cook: with dinners of sticky chicken buriani and crunchy fried potatoes with turmeric, desserts of mango fluff pie and milk toffee, and drinks of lemongrass lime soda and boozy tea cocktails, Rambutan is designed to deliver as much edible Sri Lankan joy as possible. Combining luscious recipe photography and stunning candids from the island, this exuberant guide is perfect for home cooks looking to explore the exciting Sri Lankan tradition in South Asian cuisine.

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -10%
      116 91 
      129,90 zł
      Taniej o: 12.99 zł
      Kup teraz

      POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie, wysyłamy od razu.

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      DOSTAWA ZA 0 zł!

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      RAMBUTAN: RECIPES FROM SRI LANKA, ACCOMPANYING THE ACCLAIMED NEW LONDON RESTAURANT

      Napisz swoją opinię