
search
Udostępnij
Trzecia książka z serii "Superfoods": obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym roślinnym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia.
Jarmuż powrócił niedawno do naszych kuchni po blisko stu latach nieobecności na polskim stole. Dziś każdy, kto stara się zdrowo odżywiać i prowadzi aktywny tryb życia słyszał o
Trzecia książka z serii "Superfoods": obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym roślinnym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia.
Jarmuż powrócił niedawno do naszych kuchni po blisko stu latach nieobecności na polskim stole. Dziś każdy, kto stara się zdrowo odżywiać i prowadzi aktywny tryb życia słyszał o tym szalenie odżywczym i smacznym warzywie. Jeśli chcesz dowiedzieć się, co jeszcze oprócz smoothies, zielonych koktajli czy czipsów, można przyrządzić z jarmużu - ta książka jest właśnie dla ciebie!
"Jarmuż" to niemal 200 stron informacji o wartościach odżywczych, właściwościach odmładzających oraz ponad 70 przepisów na przepyszne dania z warzywa, zwanego królem superfoods. Znajdziesz tu m.in.
- Cenne porady dotyczące najlepszych form obróbki jarmużu (by zachować jak najwięcej wartości odżywczych);
- Wiedzę, dzięki której uda ci się samodzielnie uprawiać ulubione odmiany jarmużu;
- Wyjątkowe przepisy na smaczne dania z modnego i odżywczego warzywa: od soków, poprzez przekąski, kanapki, dania obiadowe, jednogarnkowe, aż po słodkości na bazie jarmużu;
- Zebrane w jednym miejscu najważniejsze informacje o odmładzających właściwościach i minerałach oraz witaminach zawartych w jarmużu;
- Świeże i inspirujące pomysły na wprowadzenie zdrowych posiłków do codziennego jadłospisu.
Rozsmakuj się w królu warzyw i zarażaj miłością do jarmużu swoich bliskich!
Mamy na stanie 3 szt., wysyłamy od razu.
Darmowa dostawa już od 100 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00
Urszula Mijakoska, Monika Stachura
MuzaEdyta Skorupska, Beata Sokołowska
MuzaKinga Składanowska, Nathanael Johnson
VivanteAnna Piekarczyk, Katarzyna Olejniczak
PascalPowiadom mnie o zmianie ceny.
Trzecia książka z serii "Superfoods": obszernych publikacji poświęconych najbardziej odżywczym roślinnym źródłom witamin i minerałów niezbędnych dla zdrowia.
Jarmuż powrócił niedawno do naszych kuchni po blisko stu latach nieobecności na polskim stole. Dziś każdy, kto stara ...