WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
search

    DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

    Sandor Ellix Katz

    Vivante

    9788365601582

    24 x 16.5

    328

    miękka

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

    Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

    Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.

    Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

    Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

    ___

    Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times”

    Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
      47,40 zł
      49,90 zł
      Taniej o: 2.49 zł (-5%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

      Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

      Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego ...

      Napisz swoją opinię