Kalendarze 2025 za 1 zł 

DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

DOSTAWA ZA 0 zł!
DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
search

    DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Sandor Ellix Katz

    Vivante

    9788365601582

    24 x 16.5

    328

    miękka

    Zakładki do książek od 4,95 zł zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

    Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i

    czytaj więcej
    📚 OUTLET KSIĄŻKOWY – Małe skazy, wielkie okazje! 📚
    Książka może mieć drobne ślady magazynowania, takie jak:
    📌 lekkie zagięcia okładki,
    📌 ryski, przetarcia lub ślady po naklejkach cenowych,
    📌 delikatnie uszkodzone rogi lub okładkę.

    💡 Co najważniejsze?
    ✅ Treść jest kompletna i nieuszkodzona – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Pełnowartościowa książka – tylko okładka nosi ślady magazynowania.
    ✅ Świetna okazja na tańszą lekturę!

    Czytasz to samo, ale płacisz mniej! 🏷️📖
    -5%
      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
      142 40 
      149,90 zł
      Taniej o: 7.49 zł


      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      DOSTAWA ZA 0 zł!

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

      Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

      Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego ...

      Napisz swoją opinię