Święta pełne okazji! 🎄

DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

DOSTAWA ZA 0 zł!
DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
search

    DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Sandor Ellix Katz

    Vivante

    9788365601582

    24 x 16.5

    328

    miękka

    🎁 „Mikołaj poleca – świąteczne produkty!” zobacz więcej

    Wysyłamy w 24h + czas dostawy

    14 dni na zwrot produktu

    DOSTAWA ZA 0 zł!

    Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
          Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

    Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

    Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i

    Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

    Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie.

    Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

    Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni!

    ___

    Ten facet jest prawdziwą gwiazdą rocka na scenie kulinarnej. – „The New York Times”

    Sandor Katz to prawdziwy król fermentacji. – Sally Fallon Morrell, prezes The Weston A. Price Foundation

    czytaj więcej
    📚 Outlet książkowy – ta sama treść, niższa cena! 📚

    Książka jest nowa i pełnowartościowa, nigdy nieużywana.

    Może pochodzić z końcówek serii, zwrotów lub nadwyżek magazynowych.
    📦 Opakowanie lub okładka mogą nosić ślady magazynowania, takie jak delikatne otarcia czy pozostałości po etykiecie.
    ✅ Treść książki jest kompletna i nieuszkodzona.
    ✅ Gwarantujemy pełną funkcjonalność – czytasz bez przeszkód!
    ✅ Świetna okazja na tanią, nową lekturę!
    -5%
      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO - Vivante
      142 40 
      149,90 zł
      Taniej o: 7.49 zł

      Niedostępny

      Wysyłamy w 24h + czas dostawy

      14 dni na zwrot produktu

      DOSTAWA ZA 0 zł!

      Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
            Pon. – Pt. 8:00 – 15:00

      Blik Przelewy24 GPay Paypo Visa Mastercard

      Recenzje

      Napisz swoją opinię

      DZIKA FERMENTACJA. ŻYWE KULTURY BAKTERII - SMAK, WARTOŚCI ODŻYWCZE I RZEMIOSŁO

      Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!

      Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego ...

      Napisz swoją opinię