
search
Udostępnij

Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie.
Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka zawiera praktyczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszelkiego rodzaju leków.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00