WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

NIEBEZPIECZNE ZBOŻA. GROŹNY GLUTEN Bożena Przyjemska

NIEBEZPIECZNE ZBOŻA. GROŹNY GLUTEN Bożena Przyjemska - Vital
search

    NIEBEZPIECZNE ZBOŻA. GROŹNY GLUTEN Bożena Przyjemska

    Bożena Przyjemska

    Vital

    9788381682909

    20.5 x 14.5

    276

    miękka

    Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich

    Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki autorce - naturoterapeutce i dietetyczce z 30 - letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mających związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie to życie bez glutenu.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      NIEBEZPIECZNE ZBOŻA. GROŹNY GLUTEN Bożena Przyjemska - Vital
      11,97 zł
      39,90 zł
      Taniej o: 27.93 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      NIEBEZPIECZNE ZBOŻA. GROŹNY GLUTEN Bożena Przyjemska

      Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. 

      Napisz swoją opinię