WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

CZYNNIKI DECYDUJĄCE O JAKOŚCI JABŁEK

search

    CZYNNIKI DECYDUJĄCE O JAKOŚCI JABŁEK

    Eberhard Makosz

    PlantPress

    9788361438250

    17.5 x 24

    136

    miękka

    Książka wydana pod zbiorową redakcją prof. Eberharda Makosza (TRSK, Lublin). Autorami testów są: prof. Augustyn Mika (ISK, Skierniewice), prof. Kazimierz Tomala (SGGW, Warszawa) oraz Mariusz Podymniak, Monika Strużyk i Tomasz Werner z wydawnictwa Plantpress. Zawarte w publikacji informacje poruszają najważniejsze zagadnienia związane z uprawą

    Książka wydana pod zbiorową redakcją prof. Eberharda Makosza (TRSK, Lublin). Autorami testów są: prof. Augustyn Mika (ISK, Skierniewice), prof. Kazimierz Tomala (SGGW, Warszawa) oraz Mariusz Podymniak, Monika Strużyk i Tomasz Werner z wydawnictwa Plantpress. Zawarte w publikacji informacje poruszają najważniejsze zagadnienia związane z uprawą jabłoni, które mają istotny wpływ na jakość produkowanych w sadzie jabłek (m.in. przygotowania stanowiska, wybór odmiany i materiału szkółkarskiego, cięcie, przerzedzanie chemiczne i mechaniczne, nawożenie). Znajdują się w niej także zalecenia dotyczące wyznaczania prawidłowego terminu zbioru jabłek i warunków i przechowywania, a także oceny jakości jabłek dokonywanej przez konsumentów. W pozycji tej przedstawione są także zalecenia działających na rynku firm, które w swojej ofercie mają kompleksowe programy nawożenia jabłoni.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      9,00 zł
      20,00 zł
      Taniej o: 11 zł (-55%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      CZYNNIKI DECYDUJĄCE O JAKOŚCI JABŁEK

      Napisz swoją opinię