WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE ŻYWNOŚCI

WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE ŻYWNOŚCI - WNT
search

    WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE ŻYWNOŚCI

    Zbigniew Pałacha

    WNT

    9788320437041

    16.5 x 24

    340

    miękka

    Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego
    Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.
    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE ŻYWNOŚCI - WNT
      47,12 zł
      58,90 zł
      Taniej o: 11.78 zł (-20%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WŁAŚCIWOŚCI FIZYCZNE ŻYWNOŚCI

      Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu ...

      Napisz swoją opinię