WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

EMULGATORY Clyde E. Stauffer

EMULGATORY Clyde E. Stauffer - WNT
search

EMULGATORY Clyde E. Stauffer

Clyde E. Stauffer

WNT

9788320426618

19 x 24

182

miękka

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
czytaj więcej
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
13,65 zł
39,00 zł
Taniej o: 25.35 zł (-65%)

POŚPIESZ SIĘ OSTATNI EGZ. Mamy na stanie jesteśmy gotowi do wysyłki.

Wysyłamy w 24h + czas dostawy

14 dni na zwrot produktu

Koszty dostaw już od 8.90 zł

Darmowa dostawa już od 100 zł

Blik Przelewy24 GPay Visa Mastercard

Recenzje

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

EMULGATORY Clyde E. Stauffer

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, ...

Napisz swoją opinię