WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA, HIGIENA, JAKOŚĆ Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski

MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA, HIGIENA, JAKOŚĆ Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski - WNT
search

    MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA, HIGIENA, JAKOŚĆ Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski

    Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski

    WNT

    9788301200435

    16.5 x 23.5

    574

    miękka

    W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w

    W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych. Omówiono też , ważny z punktu widzenia ochrony środowiska, temat ekologicznego gospodarowania wodą oraz ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu. Podręcznik jest przeznaczony przede wszystkim dla studentów akademii rolniczych, politechnik, instytutów branżowych - wydziałów technologii żywności, medycyny weterynaryjnej. Będzie również przydatny lekarzom weterynarii sprawującym nadzór sanitarny na terenie zakładów drobiarskich oraz technologów żywności i pracowników związanych z produkcją i dystrybucją produktów drobiowych, hodowców i producentów drobiu, pracowników inspekcji weterynaryjnej.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA, HIGIENA, JAKOŚĆ Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski - WNT
      23,70 zł
      79,00 zł
      Taniej o: 55.3 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      MIĘSO I PRZETWORY DROBIOWE TECHNOLOGIA, HIGIENA, JAKOŚĆ Tadeusz Grabowski, Jacek Kijowski

      W książce przedstawiono w sposób nowoczesny, z uwzględnieniem norm Unii Europejskiej, zagadnienia dotyczące technologii, higieny produkcji produktów z mięsa drobiowego oraz jakości mięsa drobiowego i przetworów drobiowych. Szczególną uwagę zwrócono na bezpieczeństwo zdrowotne produktów drobiowych oraz zasady sanitarne i ...

      Napisz swoją opinię