TORBY NA PREZENTYBez%20tytu%C5%82u_2.png 

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska - Difin
search

    ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

    Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

    Difin

    9788376415048

    16 x 23

    390

    miękka

    Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a

    Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.


    czytaj więcej
    Produkt może mieć uszkodzone opakowanie, metkę cenową lub naruszoną plombę fabryczną opakowania.
    Uszkodzenia nie wpływają na funkcjonalność produktu.
    Produkt jest nieużywany, kompletny i fabrycznie nowy.
      ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska - Difin
      17,70 zł
      59,00 zł
      Taniej o: 41.3 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

      Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, ...

      Napisz swoją opinię