WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska - Difin
search

    ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

    Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

    Difin

    9788376415048

    16 x 23

    390

    miękka

    Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a

    Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.


    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska - Difin
      17,70 zł
      59,00 zł
      Taniej o: 41.3 zł (-70%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI SYSTEMY KONCEPCJE INSTRUMENTY Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska

      Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, ...

      Napisz swoją opinię