
search
Udostępnij

Mark Pattison, Paul F. McMullin, Janet M. Bradbury, Alexander Dennis J.
9788376091150
16 x 24
710
twarda
Przemysł drobiarski to jedna z najważniejszych dziedzin w światowej produkcji żywności. W związku z rozwojem technologicznym zmieniają się standardy postępowania dotyczące hodowli, żywienia i leczenia drobiu. W tym najnowszym wydaniu podręcznika zawarto najistotniejsze wiadomości z zakresu diagnostyki, postępowania i leczenia chorób
Przemysł drobiarski to jedna z najważniejszych dziedzin w światowej produkcji żywności. W związku z rozwojem technologicznym zmieniają się standardy postępowania dotyczące hodowli, żywienia i leczenia drobiu. W tym najnowszym wydaniu podręcznika zawarto najistotniejsze wiadomości z zakresu diagnostyki, postępowania i leczenia chorób występujących współcześnie u drobiu. Książka została podzielona na 7 podstawowych działów. Zawarto w niej także 5 nowych rozdziałów, dotyczących m.in. ptasiej grypy i bioochrony hodowli drobiu. Opisy poszczególnych chorób, w tym również rzadkich schorzeń występujących m.in. u kur, kaczek, indyków i perliczek , zostały zilustrowane licznymi rycinami. Podręcznik jest przeznaczony nie tylko dla lekarzy weterynarii, ale także dla hodowców i zootechników. Będzie on niezastąpionym źródłem wiedzy oraz pomocą w rozwiązywaniu problemów, z jakimi spotykają się oni na co dzień w swoich praktykach.

Niedostępny
Darmowa dostawa już od 59.99 zł
Zamów tel.: tel.: 508768309 (Kamila)
Pon. – Pt. 8:00 – 15:00