WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

WOK. PRZEPISY

WOK. PRZEPISY - Wydawnictwo RM
search

    WOK. PRZEPISY

    Wydawnictwo RM

    9788372439901

    16.5 x 23.5

    80

    miękka

    Dania z woka – głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw metodą stir-fry – to doskonały pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, aromatów i jędrności stosowanych składników, lecz także ich walorów odżywczych.
    Przepisy zawarte w książce sięgają do tradycji

    Dania z woka – głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw metodą stir-fry – to doskonały pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, aromatów i jędrności stosowanych składników, lecz także ich walorów odżywczych.
    Przepisy zawarte w książce sięgają do tradycji dalekowschodnich oraz śródziemnomorskich. W poradniku znajdziesz receptury na smakowite dania wegetariańskie oraz potrawy mięsne i rybne. Obok przepisów na proste przekąski i sałatki podajemy również takie, które można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania wystawnego obiadu.
    Wszystkie zaproponowane w książce potrawy charakteryzują się krótkim czasem gotowania, wysokimi walorami smakowymi oraz bogactwem witamin i składników mineralnych.
    Jeśli więc żyjesz w szybkim tempie, lecz dbasz o to, by zdrowo się odżywiać – ta książka jest dla ciebie!

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      WOK. PRZEPISY - Wydawnictwo RM
      6,96 zł
      19,90 zł
      Taniej o: 12.93 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      WOK. PRZEPISY

      Dania z woka – głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw metodą stir-fry – to doskonały pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, aromatów i jędrności stosowanych składników, lecz także ich walorów odżywczych.
      Przepisy zawarte w książce sięgają do tradycji dalekowschodnich ...

      Napisz swoją opinię