Płatność za zamówienie możesz zrealizować nawet za 30 dni. |
Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
![]() |
Ten przedmiot został sprzedany |
7 | |
razy |
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt lojalnościowy które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,20 zł.
9788372437853
Miękka
24,0 x 22,0 cm
90
Poekspozycyjne
Te wyszukane orientalne dania to dzieła sztuki. Lekki ryż, surowa, marynowana bądź lekko podgrzana ryba i szereg innych składników składają się na japońską kulinarną perfekcję.
W książce tej przybliżono historię sushi: podano informacje o mistrzach przyrządzania tych potraw i o powstaniu barów sushi. Omówiono wszystkie główne składniki, przyprawy i przybory kuchenne niezbędne do przygotowania tych dań. Opisano sposób ich jedzenia oraz tradycyjne napoje serwowane do sushi sak i herbatę japońską CHA podawaną i pitą według specjalnego ceremoniału.
W poradniku tym najwięcej uwagi poświęcono sposobom przygotowywania sushi ? od gotowania ryżu i krojenia ryb po wykonywanie ozdób z warzyw. Przepisy na przygotowanie różnych rodzajów sushi i sashimi są proste i czytelne, a na pięknych, kolorowych zdjęciach przedstawiono poszczególne etapy sporządzania tych potraw. Dzięki temu każdy może samodzielnie zrobić te japońskie specjały.
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia).
Harem był w każdym muzułmańskim domu, lecz...
12,22 zł
Patrząc na szklane koraliki, nie sposób oprzeć...
10,47 zł
Jedzenie do jedna z ogromnych przyjemności,...
11,97 zł
10 scen z interaktywnymi animacjami 10 gier,...
17,47 zł
Przewodnik "1001 win, które warto spróbować"...
36,00 zł
Książkę można potraktować jak katalog trunków...
17,97 zł
"Suszenie żywności jest ekonomiczne i znacznie...
10,47 zł
Autor przedstawia kompletny poradnik...
8,97 zł
Kulisy fascynującego świata międzynarodowej...
11,97 zł
Mapa samochodowa Niemiec z numeracją dróg i...
4,47 zł