Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
![]() | Ten przedmiot został sprzedany |
2 | |
razy |
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 1 punkt lojalnościowy. Twój koszyk wyniesie 1 punkt lojalnościowy które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,20 zł.
9788372438430
Miękka
165x235
256
Poekspozycyjne
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie. Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia).
4,50 zł
4,50 zł
15,75 zł
15,00 zł
17,25 zł
7,47 zł
12,00 zł
21,00 zł
13,97 zł
6,00 zł
10,50 zł
8,75 zł
69,90 zł
3,90 zł
2,99 zł
2,99 zł
3,90 zł
3,90 zł
8,99 zł
51,91 zł
24,36 zł
9,00 zł
9,57 zł
23,70 zł
5,25 zł
10,47 zł
3,99 zł
2,39 zł
12,80 zł
15,00 zł
Płatność za zamówienie możesz zrealizować nawet za 30 dni. |