Opinie o Nas
  • Nowy

    GOTOWANIE W KOMBIWARZE I PAROWARZE Georg Ferencsin

    Wydawnictwo RM

    9788372439253

    Georg Ferencsin

    23.7 x 22 cm

    96

    miękka

    10,47 zł
    34,90 zł
    -70%
    0 szt.
    Ilość :

    Delikatne i zdrowe gotowanie na parze W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i be...

    Ostatni raz ten produkt został dodany do koszyka: 2021-06-07

    redeem
    Kupując ten produkt możesz zebrać 1 punkt lojalnościowy . Twój koszyk będzie zawierał 1 punkt Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,20 zł .



    Ocena(0)
    • Polityka bezpieczeństwa
    • Dostawa
    • Zasady zwrotu

    Delikatne i zdrowe gotowanie na parze W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania. W książce znajdziemy m.in : informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze). Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne ? opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

    Producent
    Wydawnictwo RM
    EAN
    9788372439253
    Autor
    Georg Ferencsin
    Format/Rozmiar
    23.7 x 22 cm
    Ilość stron
    96
    Oprawa
    miękka

    Brak recenzji użytkowników.

    Napisz recenzję
    GOTOWANIE W KOMBIWARZE I PAROWARZE Georg Ferencsin
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    20 innych produktów w tej samej kategorii:

    GOTOWANIE W KOMBIWARZE I PAROWARZE Georg Ferencsin

    10,47 zł
    34,90 zł
    -70%

    Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

    Akceptuj Więcej informacji Odrzuć