WYDAWNICTWO Bez%20tytu%C5%82u_2.png-70%  

ERVEGAN KUCHNIA ROŚLINNA DLA KAŻDEGO Eryk Wałkowicz

ERVEGAN KUCHNIA ROŚLINNA DLA KAŻDEGO Eryk Wałkowicz - Flow Books
search

    ERVEGAN KUCHNIA ROŚLINNA DLA KAŻDEGO Eryk Wałkowicz

    Eryk Wałkowicz

    Flow Books

    9788324037407

    24.1 x 17.5

    240

    twarda


    Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?

    Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

    Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące


    Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?

    Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

    Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące chipsy!

    Z tej książki dowiesz się, dlaczego urozmaicone posiłki to podstawa diety roślinnej oraz jak łączyć podstawowe składniki w kuchni, aby uzyskać nie tylko smaczne i sycące potrawy, ale również w pełni zbilansowane posiłki.

    A to wszystko z punktu widzenia faceta i dyplomowanego dietetyka.

    GOTOWANIE JESZCZE NIGDY NIE BYŁO TAK PROSTE!
    Obowiązkowa pozycja na półce każdego miłośnika kuchni roślinnej.

    czytaj więcej
    Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
    Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.
      ERVEGAN KUCHNIA ROŚLINNA DLA KAŻDEGO Eryk Wałkowicz - Flow Books
      19,22 zł
      54,90 zł
      Taniej o: 35.69 zł (-65%)


      Recenzje

      Na razie nie dodano żadnej recenzji.

      Napisz swoją opinię

      ERVEGAN KUCHNIA ROŚLINNA DLA KAŻDEGO Eryk Wałkowicz


      Jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania?

      Odpowiedź znajdziesz w debiutanckiej książce kucharskiej Eryka Wałkowicza, stuprocentowego roślinożercy, autora jednego z najpopularniejszych blogów o kuchni roślinnej w Polsce – erVegan.com.

      Zamień marchewkę w przepyszny pasztet, ciecierzycę w słodkie ciasto, a jarmuż w chrupiące ...

      Napisz swoją opinię