Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.
czytaj więcej Produkt poekspozycyjny lub końcówka magazynowa.
Może posiadać nieznaczne uszkodzenia (np. metki cenowe, przybrudzenia, zarysowania, zagięcia), które nie wpływają na funkcjonalność produktu.